Pågående rekryteringsuppdrag

Filspecialist - HANDELSBANKEN

 

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag närmare 12 000 medarbetare samt verksamhet i fler än 20 länder. 

Handelsbankens idé om hur de ska driva bank bygger på tilltro och respekt för individen. För dig som medarbetare innebär det ett stort förtroende med goda utvecklingsmöjligheter. Hos Handelsbanken får du möjlighet att prova på att arbeta inom flera olika verksamhetsområden. Här kan du läsa mer om vår verksamhet.

www.handelsbanken.se

Sökes

Filspecialist

Till 

Handelsbanken IT

Vad vi kan erbjuda dig?

•Det här är tjänsten för Dig som vill vara med att bygga upp en tjänst där krav och regler är under förändring och standarder behöver sättas

•Du får arbeta i en organisation som har stark tilltro till den enskilda individen och som har ett öppet klimat och en stimulerande miljö. 

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med förvaltning, justering och uppläggning av/vid filöverföringar.

Din profil

Vi söker Dig som har erfarenhet och goda kunskaper inom filöverföringar och protokollen kring dessa.

Kompetenskrav

•FTP

•Tcp/IP

•Filskyddad kryptering

Meriterande om du har kunskaper inom

•TWS

•z/OS

•SFTP

Vem är du?

Vi söker dig som har ett eget driv, initiativförmåga och kommer med egna idéer.

Arbetsuppgifterna kräver att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten är placerad på Gärdet med närhet till goda kommunikationer. 

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med HR Academy. Tycker du detta låter spännande och vill veta mer ring då vår rekryteringskonsult Matts Henriksson tfn 08- 410 310 71 alt. 0733 681 254. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk den ”Handelsbanken”. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

HR Academy arbetar med kvalificerade rekryteringar inom IT-området. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med hjälp SHLs kunskpastester som säkerhetsställer våra kandidaters tekniska kompetens. Våra erfarenheter och etablerade kontaktnät gör att vi alltid kan hjälpa kunden att hitta rätt person för varje aktuell befattning.

www.hracademy.se

 

 

 

 

 

 

FÖR REKRYTERINGSUPPDRAG, ANDRA HR-UPPDRAG, SAMVERKAN MED ELLER UTAN KONTORSPLATS - KONTAKTA OSS!

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 NB
111 20 STOCKHOLM

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Matts Henriksson, 08 - 410 310 71

Leif Johansson, 08 - 410 310 72
 

Hitta till oss

Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:
08 - 410 310 71