Pågående rekryteringsuppdrag

Junior systemutvecklare med databasintresse - Genero

 

Genero Solutions AB utvecklar, marknadsför och säljer ett mobilt säljstödsystem som riktar sig till företag med fältsäljkårer som bearbetar dagligvaruhandeln, storhushåll samt fackhandel. Vi har idag ett 70-tal kunder med drygt 2 000 användare i Norden. Vi tror att individers olikheter skapar styrka och värdesätter egenskaper som jämlikhet, tillit och respekt för varandra.

www.generosolutions.se

Junior systemutvecklare med databasintresse

 

Till 

 

Ett spännande och stabilt bolag i teknikens framkant där du har möjlighet att inte bara lära dig utan även vara med och påverka 

 

 

Genero är inne i ett expansivt skede med ett flertal nya kunder vilket gör att vi söker en systemutvecklare för att jobba med integration med externa affärssystem samt anpassningar av vårt system för nya och existerande kunder.

 

Vi tror att du är i början av din karriär och att du brinner för att få teknik och processer att fungera tillsammans för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Vi erbjuder en stabil arbetsmiljö med stora möjligheter att driva utvecklingen framåt. Som medarbetare på Genero får du möjlighet att arbeta nära kund och få utrymme för kreativitet i dina lösningar.

 

Vi vill att du har goda kunskaper inom programmering och att du har erfarenhet av SQL och databaser. Har du kunskaper inom webutveckling, Xamarin eller agila utvecklingsmetodiker är det meriterande.

 

För att klara arbetsuppgifterna krävs att du är organiserad och strukturerad med förmåga att arbeta självständigt. Du har stor förmåga att analysera och se helheten och har lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska.

 

Tjänsten är placerad vid Generos ljusa och moderna lokaler på 21:e våningen i Kista Science Tower i Stockholm.

 

Tycker du detta låter spännande och vill veta mer ring då våra rekryteringskonsulter på HR Academy Matts Henriksson tfn 08- 410 310 71 alt 0733 681 254. Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk den ”Genero”.

 

 

 

 

HR Academy arbetar med kvalificerade rekryteringar inom IT-området. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med hjälp Brainbench - certifieringar som säkerhetsställer våra kandidaters tekniska kompetens. Våra erfarenheter och etablerade kontaktnät gör att vi alltid kan hjälpa kunden att hitta rätt person för varje aktuell befattning.

 

www.hracademy.se

 

 

 

 

 

FÖR REKRYTERINGSUPPDRAG, ANDRA HR-UPPDRAG, SAMVERKAN MED ELLER UTAN KONTORSPLATS - KONTAKTA OSS!

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 NB
111 20 STOCKHOLM

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Matts Henriksson, 08 - 410 310 71

Leif Johansson, 08 - 410 310 72
 

Hitta till oss

Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:
08 - 410 310 71